Кој не видел што потпишува пред Илинден 2017? (ВИДЕО)

Во видеото што го објавува потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николовски се прикажани повеќе видео моменти од односите меѓу Скопје и Софија по потпишувањето на Договорот за пријателство и добрососедство во август 2017 година.

Според видеото македонските власти не знаеле што потпишале а во многу наврати подоцна бугарските власти го најавиле ветото потсетувајќи ги што очекуваат од Македонија.