Кој го седна Заев како во трето одделение? (ФОТО)

Еден поглед на видеото од премиерот со честитка за нова година покажува дека нешто не е во ред.

Вториот поглед веднаш укажува дека премиерот го седнале на ниско столче (особено ако е со соговорник) што во дипломатската практика е отворена навреда.

Новогодишна честитка од Заев: Избравме иднина наместо изолација (ВИДЕО)