Кој е новинарот што на нозе ја крена македонската јавност?

Тони Стојановски вчера заедно со Пандев, Алиоски, Несторовски, Елмас и останатите фудбалери беше човекот што го даде печатот на денот.Со неговата емотивна но сепак трезвена и пред се искрена реакција со пораки кои се во главите на стотици илјади Македонци ја крена јавноста на нозе.Малкумина приврзаници на СДСМ бараат МТВ да му даде отказ за … Продолжи со читање Кој е новинарот што на нозе ја крена македонската јавност?