Фотографијата е од Охрид каде локалната власт се соочува со пораз на локалните избори закажани за 17 октомври.

На градоначалникот толку многу му се брза што при асфалтирањето не почекал да се тргнат ќерамидите поставени на улицата.


Ако газдите наскоро ги поместат на тоа место ќе нема асфалт.

Како што во некои глави нема доволно ум.