Кога СДС вели дека ВМРО се распаѓа од внатре (нив да не ги мешале, бидејќи се чисти и пречисти како секогаш) јас се распаѓам од смеење.

Ова е коментарот на екс пратеничката на СДСМ Солза Грчева која сега е лидерка на партијата ,,Глас за Македонија” за соопштението на СДСМ од каде тврдат дека ВМРО-ДПМНЕ се распаѓа.


,,Ете така “распаднати”, вредат 3:1 во однос на кутриот, “нераспаднат” СДС.
Ало бре СДС! Перо лесна категорија не може ниту да коментира за тешкаши. Гледајте си ги гревоите. Народов едвај чека да се спаси од вас. Брои минути…”, пишува Грчева.