Универзитетската професорка Татјана Стојаноска Иванова, во пост на Фејсбук каде дели лекции на „патриоти“, ја „прекрсти“ француската кралица која на народот му порачуваше ако нема леб да јаде чоколади, од Марија Антоанета во Марија Антоанела.