Кисела Вода на нозе против Центарот за зависници (ВИДЕО)

Жителите на Кисела Вода, попладнево одново протестираа откако се уште не е најдена локација каде ќе биде преселен Центарот за зависници.

Бараат итна дислокација бидејќи велат, зависниците им прават проблеми и ја загрозуваат безбедноста на нивните деца.

Протестот следува откако и грфаѓаните на Гази Баба се спротивставија дислокацијата да биде во трпеџзаријата на некогашниот Металски завод -Тито.