Кавадарчанката В.К. трета жртва на несреќата кај Лесковац

Денеска е идентификувана и третата жртва од трагичната сообраќајна несреќа кај Лесковац – зтанува збор за 63-годишната В.К од Кавадарци.

Вчера беа идентификувани телата на 68-годишна жена од Кочани со иницијали К.К и 68-годишен маж од крушевското село Бучин со иницијали В.Ш.

Во несреќата се повредени 32 лица од кои 5 се здобиле со потешки повреди.

Возачот на автобусот бил приведен од полицијата.