Професорката по уставно право и поранешна членка на Венециската комисија, Тања Каракамишева, им се чуди на тие што се чудат што ја снајде Македонија во петте години по настаните на 27 април во Собрание предизвикани од „изборот“ на Талат Џафери за спикер.