Каракамишева: Наместо Османи и Груби да нè убедуваат колку е добар францускиот предлог, тие први нека се откажат од албанскиот идентитет

Професорката по уставно право Тања Каракамишева со предлог до министерот за надворешни работи Бујар Османи и до „првиот вицепремиер“ Артан Груби, кои неуморно го бранат францускиот предлог за бугаризација на Македонија.