Професорката по уставно право Тања Каракамишева за лицемерието на тие што се потресоа од трагикомедијата при смената на претседателката на Судскиот совет, а мува не ги лазеше кога на сличен начин беше „избран“ за собраниски спикер Талат Џафери.