Каква вода тече низ чешмите во градот на “зелената” партија (ВИДЕО)

Жител на Тетово објавува видео на кое се гледа дека денеска низ чешмите поврзани на градскиот водовод тече вода со чудна боја која е далеку од бистра и чиста.

Тетово е град каде постојано има рестрикции на водата за пиење а го раководи Теута Арифи, кадар на ДУИ која се претставува за зелена партија.

Дополнително Тетово е град со најмногу диви депонии по глава на жител во регионот.