Таче брат колку си неписмен, ни проширена реченица не можеш да прочиташ без да згрешиш. И на чист и на прљав македонски јазик.
Како станувате премиери вакви дибеци бе?
За греота.

Фејсбук статус на писателот и актер Сашо Тасевски

Претходно Ковачевски беше уловен како прави десетина грешки во изговор додека зборува на Македонски јазик

Еве го последниот пример

Нов пример за (не)чист македонски јазик од премиерот (ВИДЕО)