Како се викат високо образовано лице случајно премиер кое сакајќи да си прави личен Пи-Ар оди на претстава на деца од социјални категории, се слика со нив и ИМ СЕДНУВА ВО РЕД ПРЕД НИВ да не може да гледаат?

Видеото и одговорот на прашањето според Богдан Илиевски алијас Бетмен Велит на линкот подолу.


Се надеваме дека воловите и бизоните нема да се навредат за споредбата.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02cHZJP6Mj9Gn1Ud2jVhUHuyf8DHarghHVT7oDW1rs6yWh2xDbPhtQCuyaABzqSzydl&id=603272137&mibextid=Nif5oz