Сатиричен пост на Фејсбук е дел од шегите што се прават на сметка на премиерот Заев кој вчера ја повлече двојната оставка.

Во лажниот сатиричен пост што ја исмева оставката на Заев се споменуваат повеќе луѓе меѓу кои и Меркел, Бајден и Шкодране Дардишта.