Џабе ширев добрососедство со Бугарија пред 20 години, вели Џамбазов (ВИДЕО)

Македонскиот шоумен Игор Џамбазов потсети на Инстаграм како ширеше добрососедство со Бугарија уште пред 20 години, кога гостуваше во шоуто на својот колега Слави Трифонов.

„Еве како сум ширел ‘добрососедство’ уште пред 20 години. Џабе“, вели Џамбазов во придружниот коментар на објавата на следниот линк: https://www.instagram.com/p/CIK3kdyFTYh/?