Кабинетот на Заев со различна изјава од кабинетот на Меркел

Македонската влада по средбата со Меркел објави соопштение кое речиси целосно се разликува од соопштението што го објави германската влада. Во своето соопштение македонската влада споменува работи кои што воопшто ги нема во тоа што го објави кабинетот на Меркел. Целото соопштение од владата во Скопје: Делегацијата на Владата на Република Македонија, предводена од Претседателот … Продолжи со читање Кабинетот на Заев со различна изјава од кабинетот на Меркел