Јовановски: А чуму му се вакцини на народ за кој е предвидено да исчезне?

Актерот Владо Јовановски ја коментира „сапуницата“ околу вакцините за Македонија.

„А чуму му се вакцини на народ за кој е предвидено да исчезне? Џабе трошок. Важно шмајзери ни дадоа“, констатира еден од водачите на граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“, мислејќи на американската донација од над 1.200 автоматски пушки М-4.