Апологетот на власта Ненад Јовановиќ со пригодно „пофално слово“ за „неговиот“ премиер Зоран Заев по примопредавањето на функцијата на Димитар Ковачевски.

„Симболот на слободата, одговорноста и ‘ангажираната емоција’ ја напушти зградата. Се гледаме, мој премиере“, напиша Јовановиќ на Фејсбук.