Јоци го обвини Заев за злоупотреба на деца во политички цели

Новинарката Јорданка Ивановска-Јоци го обвини премиерот Зоран Заев за злоупотреба на деца во кампањата за претстојниот референдум.

„Инволвирање и класична злоупотреба на деца за политички цели.
Без скрупули.
Некој да се јавеше во одбрана на детските права?“, напиша Јоци на својот профил на „Фејсбук“ во коментарот на плакатот на кој насмеаниот Заев прави „да пукне“ со дете под слоганот „Сигурна иднина за нашите деца“.