Сопругот на екс министерката Гордана Јанкуловска која експресно и во спорна процедура според многумина беше однесена на издржување затворска казна во затворот Идризово со емотивно но и правно објаснување на низа прашања поврзани со судбината на неговата сопруга а сега и клиент.

Адвокатот Влатко Илиевски кој сега ја брани сопругата пред судовите учествува во емисијата Стадион со Столе Наумов на Радио 77.


Во емисијата Илиевски зборува за повеќе теми поврзани со неговата сопруга.