На социјалните мрежи се споделува фотографија од дипломатско возило паркирано на тротоар.

може да се забележи колку очигледно го блокира пристапот до безбедноста за пешаците, особено за најмалите кои се и најзагрозени во сообраќајот. 


Брзо е насвикнуваат на нашите „обичаи“ но, немаат намера да ја донесат „Европа овде“