До кои граници може да оди теророт? Колку луѓе во Македонија се жртви на социјалниот геноцид? Дали извршителите ја вршат добро својата работа, или ги злоупотребуваат своите ингеренции? Овие дилеми се отвораат откако самохрана мајка посегна по животот поради немање можност да ги подмири долговите но и немање нормален дијалог со извршителите.

Споменка Цубалеска ја отвори душата за теророт кој ја натера да посегне по животот и заврши на психијатрија.

Видеото погледнете го на А1.ОН