Изборот на Трендо од Фејсбук (ВИДЕО)

Порталот офф.нет.мк чиј уредник е Сашо Мацановски Трендо пренесува видео од Фејсбук во кое премиерот Заев во неколку различни видеа објаснува дека дури дише, Македонија ќе биде
Република, Уставна, Северна, Белосветска и слично.

https://m.off.net.mk/net-roulette/lokalno/dobar-den-da-ti-kazhe-kje-znaesh-deka-e-nokj?utm_source=mkd.mk&utm_medium=block-sidebar&utm_campaign=vo-komshii