Избегал ли Шилегов од дебата или морал да се врати на работното место градоначалник?

Кандидатот за градоначалник од СДСМ за Скопје ја напуштил дебатата на МТВ на половина од снимањето, објави кандидатот на Твоја , Александар Тортевски. Заврши снимањето а господинот Шилегов на пола ја напушти дебатата. — Aleksandar Tortevski (@atortevski) October 15, 2021 Шилегов негира дека избегал и тврди дека имал обврски во работното време како градоначалникот на … Continue reading Избегал ли Шилегов од дебата или морал да се врати на работното место градоначалник?