Институтот за демократија под притисок од јавноста, Трошановски да му се извини на Коцарев

Невладината организација Институт за демократија е под силен притисок на дел од јавноста поради лажните обвинување од претседателот на Институтот Марко Трошановски кон првиот човек на МАНУ Љупчо Коцарев. Од Трошановски се бара да му се извини на Коцарев откако пред 4 дена јавно го обвини дека ширел лажни вести. Денеска expres.mk го објави целиот … Continue reading Институтот за демократија под притисок од јавноста, Трошановски да му се извини на Коцарев