Име, ЕУ, стратегија, Бучко, катастрофа… (ТВИТ НА ДЕНОТ)

“Марсовецот од Македонија” со луцидна забелешка за стратегијата на државниот врв за влез во ЕУ. Да не е тажно сите можевме да умреме од смеа Да си смениш име за после најкултурно да си го поставиш Владо Бучковски за специјален претставник кој преку преговори со Балгарија треба да те внесе во ЕУ ? — Мартиан … Continue reading Име, ЕУ, стратегија, Бучко, катастрофа… (ТВИТ НА ДЕНОТ)