Име, ЕУ, стратегија, Бучко, катастрофа… (ТВИТ НА ДЕНОТ)

“Марсовецот од Македонија” со луцидна забелешка за стратегијата на државниот врв за влез во ЕУ.

Да не е тажно сите можевме да умреме од смеа

Карикатурата е на Седо Перо

Поврзано

Многу пред Втората светска војна во Бугарија излегувал фашистички весник (ФОТО)