Имаме ли право да се чудиме што синот на Талат положил правосуден испит уште додека бил студент?

Со оглед на тоа кој се стана обвинител и судија и како тие работат апсолутно немаме право да се чудиме што синот на Талат Џафери дошол во можност да стане адвокат, судија или обвинител уште додека бил на факултет. Ова е коментарот на охридскиот адвокат и екс обвинител Војо Димоски кој смета дека со оглед … Continue reading Имаме ли право да се чудиме што синот на Талат положил правосуден испит уште додека бил студент?