Во својата песна посветена на продадени души, квислинзи на купче, Зоки и Љупче актерот Сашо Тасевски порачува:

“Сите во затвoр бе шуги, време е за некои други”.

“Јас и Тoто Котуњо, преработка на “Лашате ми кантаре”.
Имаме хит! – објави актерот Сашо Тасевски на својот фејсбук профил.

Обработката на Тасевски според многумина треба да биде македонски претставник на песната на Евровизија.

ЛИНК до песната

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158959756302180&id=604957179