Хероината на оваа сторија ја прашуваат на Црвена линија на Телма како може да се штеди согласно препораките на владата.

Нејзиниот одговор се трансформира во порака до премиерот: ,,Оди си бре Ковачевски како не ти е срам да излегуваш на Телевизија кога никој не те сака”.

Видеото од овој дел од емисијата

Извор: Телма

Најчитани вести

Италијанско-српска коалиција во срцето на Албанија

Во Тирана во тензична атмосфера ечеше Србија, Србија… (ВИДЕО)