Научете историја.

Ова е една од пораките што вечерва прво пред владата а потоа и пред парламентот беше упатена до владата на СДСМ и ДУИ и до претседателот Пендаровски.


Маршот низ скопските улици кој заврши пред Собранието мина достоинствено.