Илиевски: Најпаметно да нѐ избркаат нас, па да си прослават на раат на гробот на Гоце

Канонадата од закани од Бугарија до Македонија ако не им дозволи на одредени бугарски граѓани да дојдат на гробот на Гоце Делчев на 4 февруари, кога се одбележуваат 151 година од раѓањето на Гоце Делчев, го поттикна телевизискиот водител Богдан Илиевски за коментар во свој стил.

„Мислам дека ќе е најпаметно да нѐ избркаат нас, па да си прослават на раат“, коментира Илиевски на Фејсбук.