Ik Artan: Заменик министер за одбрана од ДУИ бара Груби да си замине пред да се случи расцеп

Заменикот министер за одбрана од ДУИ Башким Хасани бара вицепремиерот Артан Груби веднаш да замине од сите функции во владата и партијата. Хасани кој е од крилото на Изет Меџити познато како ,,Огнена група”, бара Груби ,,Артан Ик, замини веднаш! Да почнеме да размислуваме како членови, симпатизери, основачи, функционери и поранешни војници кои толку многу … Continue reading Ik Artan: Заменик министер за одбрана од ДУИ бара Груби да си замине пред да се случи расцеп