И стариот и новиот шеф на АНБ знаеле дека Онишченко е руски шпион

И стариот и новиот шеф на Агенцијата за национална безбедност (АНБ) знаеле дека Онишченко е руски шпион. И Виктор Димовски и Зарко Милошески кои ставиле свои потписи на финалната проценка на АНБ со која рускиот шпион Александар Онишченко биле предупредени дека тој не треба да добие македонски пасош но сепак владата по препорака на агенцијата … Continue reading И стариот и новиот шеф на АНБ знаеле дека Онишченко е руски шпион