И Самка Ибраимоски му честита на Бајден и му посака плодна и успешна работа

На милионите честитки од сите напоредници и меридијани до новиот претседател на САД, Џо Бајден, се приклучи и Самка Ибраимоски, претседател на Партијата за целосна еманципација на Ромите и заменик-директор на Јавното претпријатие „Македонијапат“.