Хуманост на дело: Крушевчанка нуди сместување за болни од Ковид-19

Почитувани сограѓани, ситуацијата во Крушево излегува од контрола и без да се обвинуваме, ширејќи само омраза, да си помогниме кој како и колку можи.

Јас го нудам моето апартманче,(кое нормално не се издава во вакви услови), за изолација или било каква потреба на семејство каде нема услови и за болниот и за останатите членови на семејството.

Доколку некој има потреба од посебна просторија нека ме контактира во секое време а тековните потреби за храна и останатото, ќе бидат моја грижа.

На овој голем празник,да се помолиме за нашето гратче!
?????????????????
#стопкорона
#помагајсветиархангелимихаил

Билјана Проеска
Крушево