Хрватскиот музичар Мики Солус со нов хит „Во македонски ресторан“ (ВИДЕО)

По легендарниот Дадо Топиќ, уште еден музичар од Хрватска, Мики Солус, ѝ посвети песна на Македонија со наслов „Во македонски ресторан“ како дел од новиот албум „Најдобрите пејачи се без слух“.