Те сакам. Едноставна и кратка реченица, но многу моќна. Не можеме сите лесно да ја изговориме, но сите сакаме да ја слушнеме. Во продолжение проверете кои хороскопски знаци најтешко кажуваат „Те сакам“.

Близнаци

На овој хороскпски знак му е потребно многу време за да се препушти на новата врска, а уште потешко му отворено и слободно да ги изразува своите чувства. Многу се љубопитни и често размислуваат дали постои некој подобар за нив и затоа тешко влегуваат во сериозни врски. Тие кажуваат „Те сакам“ дури отккао ќе сфатат колку навистина им значи личноста и дека се целосно посветени на таа врска.

Девица

Припадниците на овој знак во себе носат вродена потреба сè да биде совршено, вклучувајќи ги и врските. Девиците се перфекционисти и постојано си ги преиспитуваат своите чувства. Ако почувствуваат дека нешто не чини во врската, ќе се воздржат од изјави на љубов сè додека работите не бидат онакви какви што тие мислат дека треба да бидат. 

Скорпија

Овие луѓе не сакаат промени и повеќе сакаат долги врски. За нив важи правилото да бидат покрај партнерот и во добро и во зло. Меѓутоа, иако се посветни на љубовната врска уште од самиот почеток, ќе кажат „Те сакам“, дури кога ќе бидат 100% сигурни дека врската е сериозна и цврста, затоа што не сакаат предвреме да покажат ранливост и да бидат повредени. 

Водолија

На припадниците на овој знак им е потребна многу слобода и простор во врската. Често претпочитаат нетрадиционални врски и ретко искажуваат љубов, затоа што сметаат дека така ќе создадат обврски на кои не се подготвени. Својата слобода ќе ја жртвуваат само за личноста која ќе им дозволи да бидат она што се. Дури тогаш почнуваат целосно емотивно да се отвораат, да се посветуваат на врската и дури тогаш кажуваат „Те сакам“.