„Дали, г.Ковачевски, и Вие, исто како Заев, ќе ја продолжите “искрената” соработка со ТЕЛЕКОМ, без да ги прашате на кои македонски функционери, нивните поранешни директори, им платиле по 2,5 милиони евра мито, за што и судот во Њујорк ги казнил:

Прашање од екс-министерот за финансии и аналитчар Џевдед Хајредини споделено на Фејсбук..