Хајредини: Ковачевски не ќе може да не предложи „некои“ министри

Идниот мандатар, Димитар Ковачевски, изгледа дека, дури и да сака, не ќе може, за министри да не предложи и некои докажани демагози, популисти, партиски пропагандисти и груби насилници.

ФБ статус на ексминистеро за финасии и аналитичар, Џевдет Хајредини