Хајредини: Ковачевски и Ахмети бараат помош од – Груевски

„Откако државата со криминал и корупција ја доведоа во катастрофална состојба, Ковачевски и Али Амети, по сè изгледа, за да се спасат и самите, принудени се помош да бараат дури и од Никола Груевски“.

Фејсбук статус на аналитичарот Џевдет Хајредини