Хајредини: Без грижи…

Аналитичарот и поранешен минитер за финасии Џевдет Хајредини со смирувачка објава на Фејсбук, откако ДУИ на лидерот му даде одврзани раце да почне преговори со сите политички чинители заради обезбедување стабилност во државата и откако Али Ахмети љубезно ѝ порача на радикалката со „чизми на таван“ дека изјави за војна „не се во интерес на партијата и на каузата“…