Груевски: Е ова е „бомба“. Поголема од сите досега

„И сега конечно, помалку неочекувано, за многумина “неверници и оние кои свесно одбиваат да веруваат” дојде сведочењето на Зоран Верушевски, во кое тој самиот кажува дека аудио снимките биле сериозно сменети, или како што кажа “модифицирани и компромитирани” од оние кои тој му ги предал на Заев.
Е ова е “бомба”. Поголема од сите досега.
Ова е најсилната “бомба”, напиша на Фејсбук експремиерот во егзил, Никола Груевски на Фејсбнук по денешното сведочење на Зоран Верушевски во судот…

https://www.facebook.com/NGruevski/posts/10157708417777716?__tn__=K-R