Грозданов за ЗАМ: СЈО со (не)кривични дела, чудни тендери во РЕК, Кичево-Охрид (ВИДЕО)

Низа документи, пресуди, тендери и други информации кои укажуваат на огромен криминал вреден десетици милиони евра, незаконско постапување, уништени медиуми и прогон на бизнисмени открива експертот за медиуми Виктор Грозданов во емисијата “Заспиј ако можеш” на Алфа ТВ.

Во емисијата што ја водат Горан Момироски и Драган Милосављевиќ, Грозданов изложи низа тврдења поткрепени со докази дека различни делови од извршната и судската власт злоупотребувале бизнис релации за свои интереси.

Возбудливиот исказ на Грозданов на видеото на “Заспиј ако можеш”