Грчева за наредбата на Бајден: Црната листа да ја пополнат со криминалци и терористи, а не со чесни луѓе

Во врска со извршната наредба од американскиот претседател Џо Бајден за ставање на црна листа на САД на противниците на Охридскиот и на Преспанскиот договор се огласи и лидерката на партијата Глас за Македонија и бивша пратеничка на СДСМ, Солза Грчева.