“Диктаторот” Вучиќ си обезбеди за Србија и американски и руски и кинески вакцини. Милиони дози. “Демократов” Заев со прстот во уста.

0 дози

Чекале 100 (сто, со зборови) дози од Бугарија, па и тие не им ги дале. А руски и кинески не смеат да помислат да побараат.

Ќе им се налути ЕУ која ги брка со стап и им удира клоци како стигне“ , пишува Солза Грчева на Фејсбук.