Фотографии од вчерашниот настан ги преплавија На социјалните мрежи се соподелуваат фотографии од Струмичкиот карнева, а најмногу внимание привлече првиот човек на градот, градоначалникот Костадин Костадинов, објави Фокус.

Поранешпниот пратеник од редовите на СДСМ и портапрол на партијата, се појавил на маскенбалот како маршалот Јосип Броз Тито.

Тој за прв пат во јавност ја покажа и новата парнерка – маскирана како како Јованка Броз.

Иако Костадинов не сака да зборува за приватниот живот, Фокус објави дека станува збор за Гордана Георгиева, со која од неодамна е во врска.