Град како лешник паѓаше во Радовиш (ВИДЕО)

Повеќе граѓани од Радовиш на Фејсбук објавуваат фотографии и снимки од силното невреме што вчера во попладневните часови го погоди овој град.

Граѓаните велат дека паѓал град со големанина на лешник, а за штетите засега никој не сака ни да претпоставува колкави ќе бидат, но јавуваат дека насадите со овошки се уништени.

 

https://www.facebook.com/spase.vasilev/videos/10156377503744110/

https://www.facebook.com/spase.vasilev/videos/10156377416314110/