Господ да ви е на помош: Момироски до сите што молчат за нарачаните убиства и насилство

Еден командир на Спасовски и Заев го фатија со 200 кила дрога , друг командир нарачувал убиства на политички противници, заменичка давала наредби за малтретирање на гласачи…
И Јавното обвинителство и МВР можат за пола час да утврдат дали преку Вибер групата се давале наредби за изборен криминал и се правело злосторничко здружување за изборен криминал.
Ако вечерва не биде приведен никој и не им се одземени телефоните на тие што праќале билдери да нашлакуваат ВМРОвци тогаш не очекувајте помирување и љубов кога ќе сменат работите.
Ако утре сите одеднаш ги сменат телефоните или се обидат да ги избришат тогаш нека ви биде Господ на помош!
ПИНГ
Сите што сега се прават на Тошо: Нарачатели, началници, обвинители, истражители …..

Фејсбук статус на новинарот на емисијата Заспиј ако можеш на Алфа ТВ Горан Момироски.